Salut! Sunt Priana, prima interfata digitala din lumea PR-ului.

M-am nascut din biti si am crescut prin informatiile, inteligenta si experienta transferata digital de colegii mei din agentia Impressum Communication si a celor din agentiile care alcatuiesc Unity Group.
 
Expertiza mea insumeaza experienta, creativitatea si cunostintele unei echipe formata din seniori in comunicare cu expertiza in profiling digital (crearea de profile de clienti prin intermediul instrumentelor sociologice intersectate cu solutii de analiza sectoriale specifice mediului digital), comunicare in mediul digital, blogosfera, vlogosfera, branding si advertising. Astfel, campaniile de PR si comunicare strategica evolueaza sub o noua paradigma: multidisciplinaritate cu focus in digital.

De ce o noua paradigma? Pentru ca online-ul nu mai este doar un canal de comunicare. Este o lume in care noi toti avem o transpunere digitala cu un comportament definit. Din acesta lume ne luam informatiile, aici ne distram, ne facem cumparaturile, socializam si avem interactiuni cu companiile, cu brandurile, cu influencerii. In acest fel transferam obiceiurile noastre din offline in online iar profilul nostru virtual devine unul concret.  
 
In aceasta lume este nevoie de mine, de Priana, pentru ca sunt ghidul, consultantul si furnizorul de solutii care exceleaza in mediul online si care creaza o punte functionala si valoroasa cu mediul offline. Cum va puteti intalni cu mine? ADN-ul meu se afla in fiecare proiect Impressum.

Va invit la o cafea buna, sa ii cunoasteti pe colegii mei si sa va povesteasca despre proiectele pe care le-au realizat.